Γυάλισμα - Κέρωμα

Η πρώτη εντύπωση που δημιουργεί κάποιος για ένα αυτοκίνητο, είναι πάντα η κατάσταση του χρώματός του. Αυτό δείχνει πάντα πόσο καλοδιατηρημένο και προσεγμένο είναι.

Το χρώμα όμως, ταλαιπωρείται συνεχώς, όσο προσεχτικοί οδηγοί και αν είμαστε. Η ηλιακή ακτιβολία, η όξινη βροχή, τα πετραδάκια ή ακόμα και κακόβουλες ενέργειες, βλάπτουν σημαντικά τη γυαλάδα, την ομοιομορφία και την ποιότητα του χρώματος.

Με τις ειδικές εργασίες γυαλίσματος που εφαρμόζουμε, το χρώμα επαναφέρεται στην αρχική του κατάσταση, αφαιρώντας ατμοσφαιρικούς ρύπους, κόλλες, άχνες και επιφανειακές μικρό γρατζουνιές χωρίς να έχει αφαιρεθεί χρώμα.

Τα υλικά μας είναι κατάλληλα για κάθε τύπο βαφής και είναι σχεδιασμένα για χρήση σε φανοποιεία μόνο, ενώ δεν περιέχουν σιλικόνη ή αμμωνία, όντας φιλικά στο περιβάλλον.

Η διαδικασία του γυαλίσματος, περιλαμβάνει από δυο ως πέντε χέρια, με διαδοχικές αλοιφές (χοντρή, μεσαία, ψιλή και πολύ ψιλή), διάρκειας τεσσάρων ως και οκτώ ωρών ανάλογα με την κατάσταση του αυτοκινήτου.

Εν συνεχεία γίνεται κέρωμα, με ειδική κρέμα δημιουργώντας ένα στρώμα (φιλμ) σε όλο το αμάξωμα, προστατεύοντάς το από όλους τους κινδύνους της ατμόσφαιρας.

Αξιολογήστε στην δουλειά μας
5/5